Vendégkönyv. Mond el a véleményedet nekünk, rólunk.

Szetetnénk tudni, hogy mennyire vagy elégedett, a weboldallal, a tartalommal, mennyire tetszik neked a munkánk. Ha már kaptál tőlünk képet, vagy már megvásároltál egyet, akkor testközelből is megtapasztaltad, így egy átfogóbb véleményed lehet. Aki megosztja velünk a tapasztalatát, azok számra küldün, egy kedvezményre jogosító pupont, amit majd a vásárlásodnál azonnal jóváírunk.
Kérünk téged, hogy pár mondatban foglald össze, hogy mi a véleményed a munkánkról, a termékeinkről, ezzel is hozzásegítve minket, hogy a legjobbat nyújthassuk neked.

2 thoughts on “Vendégkönyv

  1. Melinda says:

    Még nem sem nyílt az üzlet, de nekem már van egy ilyen képem és imádom. Gábortól kaptam a szülinapomra, ami igazán meglepetés volt, ráadásul megtiszteltetés, hogy elsők közt birtokolhazok egy ilyen szépséget. Köszönöm :)

  2. Póczos Andor says:

    Egy remek ötlettel találkoztam ezen az oldalon! Hobbym a fotózás de nem szoktam kinyomtatni, keretbe helyezni kedvenc képeimet sőt az, hogy víz vagy olajfestményként díszelegjen lakásunk kiemelkedő helyein eddig nem volt lehetőségem.
    Ez az oldal remekül kommunikál ha kérdésem van és jó ötletekkel segítenek abban, hogy a maradandó emlékeim különleges formában megmaradjanak az utókornak.
    Sok sikert a munkájukhoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük